XUSHYORLIK VA BEFARQLIKKA YO‘L QO‘YMASLIK - TERRORIZMGA QARSHI KURASHNING MAJBURIY SHARTIDIR - Тўлабоев Шавкатжон Ғайратжонович (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada terrorizm tushunchasiga tarif berilgan, turli terrorchilik aktlari ko‘rib chiqilgan, terrorchilar tomonidan qo‘lbola portlovchi qurilmalarni qo‘llash usullari terrorchilik aktlarini tahlil qilish orqali ochib berilgan, shuningdek, fuqarolarga terrorizmga qarshi kurashishi bo‘yicha tavsiyalar berilgan.