RUS TIILINI OʻRGANISHDA OʻQISH VA YOZISH KOʻNIKMALARINI SHAKLLANTIRISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH. - Norchayeva Umida Xursanovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola rus tilini o'rganishda o'qish va yozish ko'nikmalarini egallashda pedagogik texnologiyalarning integratsiyasini o'rganadi. U talabalarning rus savodxonligini oshirishda turli xil texnologik vositalar va metodikalarning samaradorligini o'rganadi. Tadqiqot adabiyotlarni o'rganadi, turli usullarni tahlil qiladi, empirik topilmalarni taqdim etadi va rus tilini o'qitish va o'rganish oqibatlarini muhokama qiladi.