MAHMUDXO’JA BEHBUDIYNING MAORIF SOHASIDAGI FAOLIYATI - Sheraliyev Jo’rabek O’lmasvoy o’g’li; M.M.Agzamova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada jadid namoyondalari faoliyati, jumladan Mahmudxo’ja Behbudiyning keng qamrovli faoliyati, maorif sohasida amalga oshirgan ishlari, qoldirgan ilmiy merosi va vasiyati haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.