TARBIYA JARAYONINING MOHIYATI VA MAZMUNI TARBIYA QONUNIYATLARI VA TAMOYILLARI.JAMOA TARBIYA OBYEKTI VA SUBYEKTI SIFATIDA - Azimova Sevaraxon Tohirjon qizi; Karimjonov Xushbaxt Mamurzoda (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anontatsiya: Ushbu maqolada tarbiya jarayoni mohiyati, farzand tarbiyalashda ota-onalarning asosiy xatolari va ularning yechimi haqida fikr yuritilgan