BANK MARKETINGI SAMARADORLIGINI BAHOLASH YO’LLARI - Masharipov Umrbek Baxtiyorovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mamlakatimizda olib borilayotgan islohotlar uchun mablag‘ ning yuqori qismi budjet tizimi va bank sohasiga to’g‘ ri kelmoqda. Ushbu maqolada banklarning marketing samaradorligini baholash yo’llari haqida umumiy tahlillarni amalga oshiramiz. Bank tizmini yanada isloh qilish, raqobatda ustunlik qilish yo’llari va marketing tadqiqotlari maqolaning asosiy maqsadi hisoblanadi. Bundan tashqari bank marketing tizimi, strategiyalar va Milliy bank imkoniyatlari so’rovnomasi natijalarini o’rganib yakuniy xulosalar berib o’tamiz.