BANK MARKETINGI SAMARADORLIGINI BAHOLASH YO’LLARI - Masharipov Umrbek Baxtiyorovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Bugungi kunda banklar bugungi bozorda ko’payib borayotgan moliyaviy institutlardan ajralib turishi zarur. Bank marketingidan foydalanish yillar davomida o’zgardi, ammo 2024 yilda bank marketingi mijozlar bilan yanada chuqurroq munosabatlarni o’rnatish imkoniyatini anglatadi. Ushbu tezisda bank marketing strategiyalari samaradorligini baholash va aniqlangan muammolarga takliflar berib o’tildi.