O’QISH DARSLARINING MAQSADI VA VAZIFALARI - Sobirova Nigora Tursunboyeva (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada o’qish darslarining maqsadi va vazifalari, mohiyati, savodxonlik, o’quvchi matnni to’g’ri, tez, tushinib o’qish, mazmunini o’zlashtirish masalalari bayon qilingan.