ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO’LLASH. - Rahimova Nasiba Mannonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada ona tili va adabiyot darslarida pedagogik texnologiyalarni foydalanish,ushbu metodlarning dars sifatiga va o'quvchilarni bilim olishilariga ijobiy ta'sirlari hamda turli interfaol metodlar orqali ta'lim sifatini oshirish haqida ma'lumotlar berilgan.