ISHLAB CHIQARISHNI TASHKIL ETISHNI TAKOMILLASHTIRISH YO’LLARI - Nurdinov Mirusmon Ma’rifjon ‘g‘li; N. Saidaxmedov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Bu ilmiy maqolada, ishlab chiqarishni tashkil etishni takomillashtirish yo'llari haqida ma'lumotlar to'plashi va analiz qilinishi muhimdir. Bu annotatsiya, ishlab chiqarishni tashkil etish jarayonini takomillashtirishning bir necha yo'llarini taqqoslash va tahlil qilishni maqsad qiladi. Bu annotatsiya, ishlab chiqarishni tashkil etishni takomillashtirishning muhimligi va bu yo'llarning foydali tomonlarini belgilashga yordam beradi. Bu yo'llar orqali ishlab chiqarish jarayonini samarali, tezroq va sifatli qilish imkoniyatiga ega bo'lish mumkin.