FIZIKA FANINI O’QITISHDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH. - Nurmamatov Nurkamol Nurali o'g'li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada fizika fanini o'qitishda ishlatiladigan interfaol ta’lim metodlari,muammoli ta'lim texnologiyalari hamda bu metodlarni dars sifatiga va o'quvchilarni bilim olishiga bo'lgan ijobiy ta'sirlari haqida ma'lumotlar berilgan.