SOLIQ MA’MURCHILIGINI TAKOMILLASHTIRISH. - Dilshodjon Sharopov Raxmatullaуevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada soliq ma'muriyatchiligini takomillashtirish bo'yicha asosiy strategiya va tashabbuslar o'rganilib, asosiy e'tibor soliq yig'ish jarayonida shaffoflik, qonunchilikka rioya qilish va samaradorlikni oshirishga qaratilgan.