UMUMIY O‘RTA-TA’LIM MUASSASASINI BOSHQARISHDA AXBOROT- TA’LIM MUHITI SHAKLLANISHINING NAZARIY-HUQUQIY ASOSLARI - Tashkentov Akmaljon Mamirovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o‘rta-ta’lim muassasalarini boshqarishda axborot-ta’lim muhitining shakllanishida mavjud nazariy va huquqiy masalalari bir qator ochib berilgan.