SHOIR ARMONI - Yo’ldosheva Farangiz Sayfiddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ikki xalqning so’nmas yulduzi, mahoratli tarjimon va yetuk adabiyot namoyondasi O’zbekiston xalq shoiri Maqsud Shayxzodaning paxtakorlar to’g’risida ularning qilayotgan og’ir mehnatlari aks etgan asarni yozish uchun qilgan harakatlari haqida ma’lumotlar jamlangan.