RADIONUKLIDLARNI ORGANIZMGA TA’SIRI - Qo’yliyev Humoyun Zokir o’g’li; Surayyo Israilovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Radionuklidlar inson sog'ligiga qanday ta'sir qiladi? Yuqori darajadagi radionuklidlar tana hujayralariga zarar etkazishi va saraton kasalligini keltirib chiqarishi mumkin. Yerdagi, havodagi radionuklidlar, boshqa tabiiy radionuklidlar ham mavjud.