O‘ZBEK TILI DIALEKTOLOGIK BIRLIKLARINING SEMANTIK IZOHIGA DOIR BA’ZI MASALALAR - Aslanova Marjona Azamatjonovna; Yusupov Sardor Shodi o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o‘zbek tili shevalariga oid ba’zi so‘zlarning ma’noviy izohlari va o‘zbek tili shevasining ma’ noviy izohlari va o‘zbek tili shevasining muhim jihatlari hamda shevaga oid so‘zlar haqida nazariy ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.