ZAMONAVIY OVOZ REJISSYORLIGI ASOSIY YONALISHLARINING TASNIFI - Qdirbaev Islambek Qutlibaevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy ovoz rejissyorligi asosiy yonalishlarining tasnifi haqida soz etiladi.