ALOQA VOSITASI SIFATIDA TELEVIDENIYE VA RADIO DASTURLARI - Qdirbaev Islambek Qutlibaevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada aloqa vostasi sifatida televideniya va radioda dasturlar yaniy eshittiruvlar va ko’rsatuvlardagi diktorlarning ovoz, sozlar va intonatsiyalari haqida so’z etiladi.