RUDA OQIMINI MAYDALAGICHGA AVTOMATIK TARZDA RAVON YUKLASH MOSLAMASINI YARATISH - Mamasharifov Bahromjon Ro’zimurod o’gli; Husanov Lazizbek Murodullo o`g`li; Ibragimov Sherzod Sayidolim o`g`li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tasmali konveyerlarning yuklash nuqtasida yuzaga keladigan to’xtalishlar va kamchiliklarni bartaraf etish orqali korxonaning yillik unumdorligini oshirish yo’llari ko’rilib chiqilgan.