POLIMER MATERIALLARNING TURLI MUHITLARDA RADIATSION QAYTA ISHLANGANDAN SO’NG XOSSALARINI O‘RGANISH. - Otaboyeva Gulmira Kоmolidin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annatatsiya. Polietilenli qoplama namunalaridagi ichki kuchlanish nurlantirishning dozalaridan kelib chiqqan xolda murakkab xarakterga ega bo‘ladi, ya’ni oz dozalarda kamayadi, ko‘p dozalarda ortadi.