TERMOPLAST KOMPOZITSION POLIMER QOPLAMA MATERIALLARNI OLISH TEXNOLOGIYALARI. - Otaboyeva Gulmira Kоmolidin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annatatsiya. Polimer qoplama materiallarni kiritish va formalash qoplanadigan maxsulotni tozalash va aniq bir xolatga keltirishdan so‘ng amalga oshiriladi. Polimer maxsulotni uning foydalanish sharti, qoplanadigan maxsulot konstruksiyasi, polimer maxsulotni ko‘rinishidan kelib chiqib amalga oshiriladi.