BEQAROR ISH BILAN BANDLIK YECHIMLARI. - Ravshanova Xokimaxon Boburjon qizi.; N. Saidaxmedov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada beqaror ish bilan bandlik yechimlarini o'rganishga bag'ishlangan. Beqaror ishlar korxonalarning faoliyatida katta muammolarga sabab bo'lishi mumkin va bu muammolar korxonalarning samaradorligiga ta'sir qilishi mumkin. Bu maqolada korxonalarning mehnat tashkili va hodimlarni boshqarish tizimining qanday rivojlanishiga odatiy va samarador bo'lishiga yo'l harakat qiladi. Tadqiqotni olib borishda beqaror ishlar va ularning sababchisi haqida tushuncha beriladi. Yana, beqaror ishlar bilan bandlik yechimlarini aniqlash va ularni bartaraf etishning eng yaxshi usullari ko'rsatiladi. Tadqiqotda olingan natijalar korxonalarning beqaror ishlar bilan bandlik yechimlarini bartaraf etish uchun tavsiyalar taklif etadi. Umuman olganda, bu maqolada beqaror ishlar bilan bandlik yechimlari mavzusida amaliy fikrlarni rivojlantirishga yordam beradi va korxonalarning samaradorligini oshirishga qaratilgan yo'l harakatlarni ko'rsatadi.