BIOLOGIYA DARSLARIDA IQTIDORLI TALABALAR BILAN ISHLASHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN SAMARALI FOYDALANISH AVZALLIKLARINI TAHLIL QILISH. - Allanazarova I.A; Boltayeva M.D (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Bu maqolada hozirgi vaqtda biologiya darslarida zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanish oʼquvchilarga tabiatshunoslik asoslarini oʼzlashtirishda qiziqish va bilimlarini rivojlantirishga imkon beruvchi talim texnologiyalarini avzalliklari izoxlangan.