BOSHLANG‘ICH SINFLARDA TIMSS TOPSHIRIQLARI ORQALI DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISH USULLARI - Nargis Boymurodova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Bu maqolada TIMSS xalqaro baholash tadqiqotining asosiy maqsadi, vazifasi haqida ma’lumot beradi.TIMSS xalqaro tadqiqotiga mos keluvchi topshiriqlar va boshlang‘ich sinflarda matematika va tabiiy fanlarning samaradorligini ochirish usullari yoritib o‘tilgan.