MEHNATNI ILMIY TASHKIL ETISHNING IQTISODIY SAMARADORLIGI. - Qorashev Murodjon Qo’shaqmirza o’g’li; M.Saidova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Bu maqola, mehnatda o'z malakalaringizni rivojlantirish, yangi ideyalar olib kelish, va innovatsion faoliyatni rag'batlantirishning iqtisodiy samaradorligini o'rganishga va moliyaviy foydalanishga oid. Tashkil etilgan mehnatning iqtisodiy samaradorligi, yangi bilimlarni amaliyotda qo'llab-quvvatlash, korxonalarning yaratilishida va rivojlanishida o'z ahamiyatini ko'rsatadi.