TASHKILOTLARDA MEHNATNI ILMIY TASHKIL ETISH SHAKILLARI - Qorashev Murodjon Qo’shaqmirza o’g’li.; M.Saidova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mehnatni ilmiy tashkil etish hozirgi zamon fanining ilg‘or yutuqlari, tajribasiga tayangan holda material va texnikadan unumli foydalanib mehnat unumdorligini oshirish, ish vaqtidan va dastgohlardan oqilona foydalanish, ishchilarga qulay sharoitlar yaratish, ishlab chiqarishni to‘xtovsiz ishlashiga erishish kabi mukammal chora - tadbirlar majmuasidir.