ISHLAB CHIQARISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Raxmonov Asilbek Xusanboy o‘g‘li; N. Saidaxmedov (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya : Bu maqola, ishlab chiqarish samaradorligini oshirish yo'llari haqida umumiy ma'lumotlarni taqdim etadi. Bu maqolada, ishlab chiqarish samaradorligini oshirish uchun foydalaniladigan muhim usullar va strategiyalar haqida ma'lumotlar beriladi. Maqola, ishlab chiqarish samaradorligini oshirishning muhimligi va korxonalar uchun bu muammolarga yechim topish uchun qanday yo'llardan foydalanish kerakligi to'g'risida ma'lumot beradi. Maqolada, xodimlarni rivojlantirish, motivatsiyalash, yangi texnologiyalarni o'rganish va ish faoliyatini jamoatchilik ruhida olib borish kabi usullar haqida gaplashiladi. Maqola, ishlab chiqarish sohasidagi korxonalar uchun foydali maslahatlar va tavsiyalarni taqdim etadi va ishlab chiqarish samaradorligini oshirishga qanday qo'llanilishi mumkinligi h‘aqida ko'proq ma'lumot beradi. Bu maqola, ishlab chiqarish sohasidagi korxonalar uchun foydali resurslar va strategiyalar haqida bilim berishga yordam beradi.