G`AFUR G`ULOMNING “VAQT” SHE’RIDAGI BIZ BILMAGAN MA’NOLAR - Eshboyev Sharafiddin (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
ANNOTATSIYA: Bilamizki vaqt qanchalar beshafqat ya’ni u hech kimni kutib o`tirmaydi. Inson bu hayotda ko`p narsalarnai sotib olishi mumkin, ammo vaqtni emas!. Ushbu maqolada G`afur G`ulomning “Vaqt” she’ridagi tub ma’nolar tahlil qilinadi.