АVTОMАTIK BОSHQАRISH TIZIMLАRIDA SENSORLAR HAQIDA MA’LUMOT, KLASSIFIKATSIYASI VA TURLARI - Uzaqbergenov Aytbay Jumabay ulı (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada avtomatik boshqarish tizimlarida sensorlar haqida ma’lumot, klassifikatsiyasi va turlari haqida so’z etilgan.