XIVA XONLIGINING TASHKIL TOPISHI VA IJTIMOIY HAYOTI - Mamataliyeva Nodira (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Xiva xonligining tashkil topishi, xonlik ijtimoiy hayoti, xonlarning olib borgan siyosatlari shuningdek, Xivadagi ichki nizolarning kuchayib borishlari koʻrsatib oʻtiladi.