SHAXSNI RIVOJLANTIRISHDA MUSIQA TARBIYASINING AHAMIYATI - Rustamjonova Dilhavas Ravshanbek qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Shaxsni rivojlantirish, tarbiyalash va shakllantirish - bu insonning jismonan, aqlan,ma’naviy tomondan kamolga yetish jarayonidir. Bu jarayonning o‘ziga xos obektiv va sub’ektiv tomonlari mavjud.Musiqa madaniy hayotimizda keng o‘rin tutgan va inson shaxsiyatining shakllanishida muhim rol o‘ynaydigan san’at turidir.