TARIX -BEBAHO MEROS - Islomova Oydin (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tariximizning tiklanishining qisqacha mazmuni, tarixni oʻrganishning foydali tomonlari haqida qisqacha fikr yuritiladi.