GRUNTLARNI ZICHLASH TEXNOLOGIYASI: 2-SON 1-TO’PLAM AVGUST 2023 yil - Toshkent Davlat Ttransport Universiteti, Barotov Ashurali Ixtiyor o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqolada gruntlarni zichlash texnologiyasi haqida ma’lumotlar berilgan va tahlil natijalari keltirilgan