O’ZBEKISTONDA AHOLINING EHTIYOJMAND QATLAMLARI VA OILALARNI IJTIMOIY HIMOYALASH MASALALARI - Suyumova Marhaboxon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada mehnatga layoqatsiz va yolg`iz keksalar, nogironligi bo`lgan shaxslar hamda aholining ijtimoiy jihatdan ehtiyojmand boshqa toifalarining huquqlari himoyalanishi masalalari, yurtimizda ijtimoiy xizmat ko’rsatish bo’yicha tizimli ishlar tahlili yuzasidan fikr yuritilgan.