TARMOQ PROTOKOLLARIGA QILINADIGAN HUJUM TURLARI VA ULARNING XAVFSIZLIGINI TA’MINLOVCHI PROTOKOLLAR - Sultonmuratova Mashhura Quvonchbek qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Bu maqolada tarmoq protokollariga qilinadigan hujum turlari va ularning xavfsizligini ta’minlovchi protokollar va ularning qo‘llanilishi, ularning muhimligini va amaliyotga tatbiq etilishi mumkin bo‘lgan foydalarini o‘rganish mumkin. Tarmoq xavfsizligi sohasidagi asosiy standartlarni va tavsiyalarni identifikatsiya qilish, standartlarning amaliyotga tatbiq etish haqida ma’lumotlar berilgan.