MAKTABGACHA 6-7 YOSH BOLALARDAGI SHAXSIY VA KREATIV QOBILIYATLARNI RIVOJLANTIRISH: 1-SON 3-TO’PLAM IYUL 2023 yil - Navoiy shahar 19-sonli DMTT Direktori, Ochilova Ruxsora Furqatovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yosh davridagi bolalarning psixologik xususiyatlari haqida so'z yuritiladi. Shuningdek bolalarni mustaqil va kreativ fikrlashga o'rgatishning psixologik mexanizmlari muhokama qilingan