OVOZ KAMCHILIKLARINING UCHRASHI VA ULARNI BARTARAF ETISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Voxidova Munira; Qosimova Marhabo (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ovoz, ovoz kamchiliklari haqida ma`lumot hamda ovoz kamchiliklarinining kelib chiqish sabablari va ularni bartaraf etish haqida nazariy ma`lumotlar berilgan hamda pedagogic tahlil qilingan, tavsiyalar ishlab chiqilgan