MAMLAKATIMIZDA INSON HUQULARINI TA`MINLASHNING SAMARALI MEXANIZMLARI - Kudaynazarov Jaxongir Kuatbay o`g`li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada inson huquqlari haqida, inson huquqlariga nimalar kirishi, mamlakatimizda inson huquqlarini ta`minlash borasida olib borilayotgan islohotlar, chiqarilayotgan qarorlar haqida nazariy ma`lumotlar berilgan, tahlil qilingan.