FAVQULODDA VAZIYATDA DAVLAT TIZIMINING (FVDT) STRUKTURASI - Aripxodjayeva Malika Baxtiyarovna; Sultonbekov Kamoldin Shodilbek o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
O‘zbekiston Respublikasi Favqulodda vaziyatlarda ularning oldini olish va harakat qilish davlat tizimi faoliyati samaradorligini yanada oshirish maqsadida O‘zbekiston Respublikasi Vazirlar Mahkamasining 2011 yil 24 avgustdagi 242-sonli “O‘zbekiston Respublikasi Favqulodda vaziyatlarda ularning oldini olish va harakat qilish davlat tizimini yanada takomillashtirish to‘g‘risida“ gi qarori qabul qilindi.