ҚУРОЛЛИ НИЗО ТОМОНЛАРИ ҚЎШИНЛАРИНИНГ МАХСУС ҲАРБИЙ ОПЕРАЦИЯЛАРГА ТАЙЁРГАРЛИК КЎРИШДА ТЕХНИК ТАЪМИНОТНИ ТАШКИЛЛАШТИРИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ: 1-SON 3-TO’PLAM IYUL 2023 yil - Ўзбекистон Республикаси Қуролли Кучлари Академияси доценти, Рапиков К.К. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ушбу мақолада Украина ҳудудидаги қуролли низо томонлари қўшинларининг махсус ҳарбий операцияларга тайёргарлик кўришда техник таъминотни ташкиллаштиришнинг ўзига хос хусусиятлари ва операциялар давомида амалга оширилган техник таъминоти тадбирлари ёритилган