PEDAGOGLARNING MOTIVATSION TAYYORLIK KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH: 1-SON 3-TO’PLAM IYUL 2023 yil - Samarqand viloyati pedagoglarni yangi metodikalatga o‘rgatish milliy markazi “Pedagogika va psixologiya ta’lim texnologiyalari kafedrasi katta o‘qituvchisi, Oqilova Kamola Sadullayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Maqolada o‘qituvchilarning motivotsion tayyorlik kompetentligini rivojlantirish va uning o‘ziga xosliklari yoritilgan, o‘qituvchilarni uzluksiz kasbiy rivojlantirish masalalari, malaka oshirish jarayonida o‘qituvchilarda motivasion tayyorlik kompetentligini rivojlantirish tushunchalari yoritilib berilgan.