IDEOMA VA FRAZIOLOGIK BIRLIKLARNING LISONIY XUSUSIYATLARI - Matazimova Hamroxon (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada fraziologiya haqida umumiy tushuncha,ular haqida olimlar olib borgan ish, vazifalari, xususiyatlari,adabiyotlarda qo‘llanilishi,va ideoma xaqida umumiy ma‘lumotlar hamda lisoniy tushuncha birliklari haqida ochib berilgan.