INGLIZ TILLARDA IQTISODIY VA SIYOSIY EVFEMIZMLAR ISHLATILISHI PRAGMATIKASI - Ergasheva Gulyora Baxtiyorovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada evfemizm haqida umumiy tushuncha, uning kelib chiqishi va ishlatilishi, iqtisodiy va siyosiy evfemizmlar ishlatilishi hamda pragmatika haqida ma’lumot ochib berilgan.