ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР ПРОФИЛАКТИКАСИ РЕЦИДИВ ЖИНОЯТЧИ ШАХСИНИНГ ИЖТИМОИЙ-ДЕМОГРАФИК ВА ЖИНОИЙ-ҲУҚУҚИЙ БЕЛГИЛАРИНИ ЎРГАНИШНИГ АҲАМИЯТИ - Қабилбоев Бехрузбек Мансур ўғли (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотация: Мақолада профилактика инспекторининг Рецидив жиноятчиликни олдини олиш фаолиятини ташкил этиш ва уни такомиллаштиришга доир долзарб масалалар таҳлил қилинган, ички ишлар органларининг ушбу соҳани ривожлантиришга доир таклифлар берилган.