PEDAGOGIK JARAYONDA INNOVATSION TALIM TEXNOLOGIYALARINI SAMARALI QO`LLASH - Yorqulova Nargiza Navro`z qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada boshlang`ich sinflarda fanni o`qitishda foydalaniladigan interfaol ta`lim metodlari, keys topshiriqlarini bajarish, mavzuga oid darajali testlarni yechish, kichik guruhlar va jamoada ishlashni tashkil qilishda yangi pedagogik va innovatsion texnologiyalardan foydalanish va zamonaviy ta`lim dasturlarini o`quv jarayonida qo`llay olish faoliyati yoritib berilgan.