GLOBALLASHUV JARAYONIDA О‘ZBEKISTON TA’LIM TIZIMIDA YOSHLAR MASALASI - Kаmilov Mahmudjon Abduqaxorovich; Xoliqov Shuxrat Abduxamidovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada globallashuv jarayonida О‘zbekiston ta’lim tizimida yoshlar masalasi to‘g‘risida, bunda jaxon tajribasi, bizning mamalakatimizda ushbu yunalishda olib borilayotgan islohatlar haqida ham fikr yuritilgan