BIR UMRGA VATAN HIMOYACHISIMIZ! - Dadajanov Ruzmat Normatovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mustaqilligimizning ilk yillaridanoq mamlakatimiz mudofaasini kuchaytirish masalasi davlatimiz siyosatining eng muhim ustuvor yo‘nalishlaridan biri deb belgilandi. Yurtboshimizning Mudofaa ishlari vazirligini tashkil etish to‘g‘risidagi Farmoni bilan bu boradagi ishlarga tamal toshi qo‘yildi.