ISSIQXONA ISHCHILARINING MEHNAT FAOLIYATINI OʻRGANISH - Xojimatova Gulnozaxon Turgʻunboy qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Abstrakt: Bugungi kunda issiqxonada faoliyat yuritayortgan, yaʻni mehnat qilayotgan ishchilarning ishchi holati va ularga yaratilgan shart-sharoitlar, shu bilan birgalikda ularning mehnat qilayotgan xududidagi yaratilgan shart-sharoitlarni oʻrganish, qulayliklar yaratish va mehnat unumdorligini oshirish haqida fikr-mulohazalar yuritilgan. Ishchilarning mehnat qoidalarida belgilangan talablarga mos holatda ishlashi, shu bilan birgalikda ish hajmi, ularga beriladigan moddiy hamda maʻnaviy koʻmaklarning yetarli darajada ekanligini oʻrganish muhim ahamiyat kasb etad.