OʻZBEKISTONDA AVTOMOBIL SANOATINING RIVOJLANISH BOSQISHLARI - F. G’aniyev (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Oʻzbekistonda Janubiy Koreya Respublikasi bilan hamkorlikda avtomobil ishlab chiqaruvchi qo'shma korxona barpo etish to'g'risida, korxonani tashkil etish yuzasidan O'zbekiston Respublikasi Vazirlar Mahkamasi 1992-yil 5-noyabrda «Selxozmash» konserni va «DEU kofogeuzpp» korporatsiyasi bilan hamkorlikda avtomobillar ishlab chiqaruvchi «O`zDEUavto» qo'shma korxonasini tashkil qilish to'g'risida batafsil yoritib berilgan.