DETEKTIV JANRINING TARAQQIYOTI VA TIL XUSUSIYATLARI - Barno Sotimova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada o‘zbek adabiyotida rivojlanayotgan detektivka yo‘nalishining tarixi, mazmuni beriladi. Shu o‘rinda janrdagi sotsial so‘zlarning muqobil namunalarining til xususiyatlariga ham to‘xtalib o‘tiladi. Ushbu maqola tilshunoslar, kitobxonlar va keng ommaga mo‘ljallangan.