LIBOS DIZAYNI TA’LIMIDA MATOLARNING AHAMIYATI VA DIZAYN SANOATIGA TADBIQ ETISHNING ISTIQBOLLARI - Turg’unova Muhayyoxon Turobjonovna; Akbarova Gulnoza Nurmuhammadovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Maqolada moda sanoatining ekologik barqarorlikka ta’siri, natijalari, kamchiligi va uning alternativ yechimlari o`rganilgan. Ekologik, innovatsion matolarning rivojlanishi, ahamiyati, afzalliklari keltirib o`tilgan. Etik va barqaror moda dizaynining tahlili, rivojlanish ahamiyati bayon etilgan.